Muskelterapi og massasje

Muskelterapi og massasje

Klassisk massasje

Den mest anvendte massasjemetoden i vesten, først og fremst for dens brede anvendelsesområde. Alt fra avslappende massasje til tøff og dyp sportsmassasje. Den klassiske massasjen er en generell kroppsmassasje hvor terapeuten går dypere i muskulaturen og løser opp muskelspenninger. Ved denne form for massasje brukes oljer for å unngå friksjoner i huden slik at arbeidet foregår i muskulaturen.

Behandlingen rettes mot avstressing, avslapping og styrking like mye som å stimulere til bedret blodomløp og muskelmasse. Massasjen er en systematisk berøringsmetode som gir økt blodgjennomstrømming i muskulatur, sener, ledd og vev. Massasjen hjelper spente og ømme muskler til igjen å bli smidige og øker dermed bevegeligheten og velbehaget. Det øker også elastisiteten i vevene som omgir leddene. Dette hjelper på blodomløpet og styrker lymfeomløpet.

Behandlingen blir individuelt tilrettelagt. En kan se at denne massasjen kan gi et lavere nivå av stresshormoner, økt avspenning, bedre konsentrasjon og økt livsglede hos de som får denne massasjebehandling.

Muskelterapi/klassisk massasje:

Rygg/ nakkemassasje 30 min.: kr. 440,-
Massasje 45 min.: kr. 625,-
Massasje 60 min (hel kropp).: kr. 795,-
Massasje 75 min.: kr. 875,-

Koppingmassasje/lymfedrenasje:

Rygg/nakke: kr. 485,-
Hel kropp: kr. 675,-

Idrettsmassasje

Dyp og effektiv muskelmassasje som er beregnet på personer som driver idrett eller annen form for aktivitet. Massasjen tar i første omgang sikte på å løse opp å få ut spenninger i muskulatur. Massasjen får musklene til å slappe av, stimulerer strømmen av blod og lymfe og fremskynder heleprosessen.

Man ser at idrettsutøvere som får regelmessig massasje får mindre skader og tåler større treningsmengder. Idrettsmassasje er en meget effektiv behandlingsform for muskulære plager som oppstår via langvarig belastning eller akutte skader.

Idrettsmassasje 30 min.: kr. 440,-
Idrettsmassasje 45 min.: kr. 625,-
Idrettsmassasje 60 min.: kr. 825,-
Om oss

Helsekroken Knarvik AS ble startet i 2006 av Lene Langenes og Torild Moldøen.

Behandlinger

Helsekroken Knarvik AS tilbyr terapeutisk behandling utført av dyktige terapeuter i lyse og trivelige lokaler i Knarvik.

Åpningstider

Mandag-torsdag:
Resepsjon/timebestilling 09.00-16.00
Behandlinger 09.00-18.00
Fredag: kl. 09.00 – 16.00
Lørdag: 10.00 – 15.00

Kontaktinformasjon

Adresse: Kvernhushaugane 6,
5914 Isdalstø, Knarvik Senter
Telefon: 56 35 82 00
E-post: post@helsekroken.no